Cuina de qualitat amb productes Km0

servicios

  • Pernil Ibèric amb pa amb tomàquet
  • Carpaccio de tonyina amb garum
  • Carpaccio de gambes
  • Carpaccio de peus de porc i gambes
  • Anxoves del Port de la Selva
  • Amanida de formatge de cabra calent
  • Amanida de bacallà fumat
  • Amanida de pernil ibèric
  • Vieires amb pernil ibèric i foie d'ànec ratllat

  • Pop de roca amb oli de carbó
  • Suprema de turbot a la mussolina d'all
  • Llom de tonyina amb tomàquet confitat
  • Gamba del Port de la Selva
  • Suprema de corbina
  • Medallons de rap a la planxa

  • Entrecot de vedella amb ceba arrebossada
  • Filet de vedella de Girona
  • Cuixa d'ànec de l'Empordà confitat
  • Filet de vedella de Girona amb foie d'ànec fresc i salsa de raïm
restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
  • Obert de dimarts a diumenge: Dinars de 12.30 a 16h / Servei de Bar: de 10h a 19h
  • A la nit obert per a festes particulars prèviament encarregades
  • Juliol i agost, obert a les nits els dies de concerts
  • Reserves al telèfon: 610 310 073