• Restaurant Sant Pere de Rodes

    Excel·lent cuina de mercat

  • Restaurant Sant Pere de Rodes

    En un entorn incomparable

Benvinguts

Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant de cuina excel·lent situat a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes, amb vistes al Port de la Selva i Vilajuïga i a tot el Cap de Creus (Alt Empordà, Girona). Menú o carta, interior o terrassa, pot degustar elaborats plats mentre la vista gaudeix de la immensitat paisatgística i culinària a Catalunya.

Taules especials per a banquets, menjars d’empresa o per celebrar qualsevol esdeveniment personalitzats i adequats per a cada ocasió.

Carta i Menús

Restaurant Sant Pere de Rodes

L’idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Rodes el port de la selva a Girona, Alt Empordà, disposa d’un restaurant molt consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

Ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes Km0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d’Origen Empordà.

Pot menjar a la carta, o gaudir dels variats menús a diferents preus.

El Restaurant

Restaurant Sant Pere de Rodes

El restaurant Sant Pere de Rodes del Port de la Selva i Vilajuïga obre tots els dies i ofereix servei de menjars i també servei de bar per a tots aquells visitants del monestir.

A la nit, el restaurant Sant Pere de Rodes del Port de la Selva obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l’estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts del Festival de Música Sant Pere de Rodes.

Situat en un lloc privilegiat de la Costa Brava (Alt Empordà, Girona, Catalunya). A prop de les poblacions de Vilajuïga, Castelló d’Empúries, el Port de la Selva, Colera, Pau, Garriguella, Roses, Llançà i Portbou. A 1 hora de Perpinyà, 22 km del Museu Dalí de Figueres, a 15 km de la casa museu Salvador Dalí de Portlligat a Cadaqués (Alt Empordà, Girona) i a 2 hores de Barcelona.

El Monestir

Restaurant Sant Pere de Rodes

Monestir benedictí romànic, el més emblemàtic de l’Empordà. És un conjunt monàstic de grans dimensions, format per l’església, el claustre i les diverses dependències monàstiques disposades al seu voltant, tot plegat organitzat en terrasses corresponents al desnivell natural de la muntanya.

Encara que el seu origen sigui incert, hi ha notícies documentals des de l’any 878 i va ser abandonat pels monjos definitivament al 1798. Va adoptar la seva configuració principal entre els segles X i XII amb successives ampliacions i reformes fins a l’actualitat.

Conjuntament amb l’església de Santa Helena, les restes del poble del mateix nom i els del castell de Verdera formen un conjunt monumental extraordinari, al qual se li ha d’afegir una situació paisatgística espectacular, amb vistes al mar sobre del Cap de Creus.

Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant Sant Pere de Rodes

OBRIM EL 5 DE MARÇ!!!