Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes Benvinguts

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes

Restaurant de Sant Pere de Rodes El port de la Selva, Vilajuïga (Alt Empordà, Girona, Catalunya)

Restaurant de cuina excel·lent situat a l'interior del Monestir de Sant Pere de Rodes, amb vistes al Port de la Selva i Vilajuïga tot el Cap de Creus (Alt Empordà, Girona) Menú o carta, interior o terrassa, pot degustar elaborats plats mentre la vista gaudeix de la immensitat paisatgística i culinària a Catalunya.

Taules especials per a banquets, menjars d'empresa o per celebrar qualsevol esdeveniment personalitzats i adequats per a cada ocasió.

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
Més informació: El Restaurant

El Restaurant

L'idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Rodes el Port de la Selva disposa d'un restaurant molt consolidat (Alt Empordà, Girona, Catalunya) amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
Més informació: La Carta

La Carta

El Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes de El Port de la Selva i Vilajuïga ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes Km0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d'Origen Empordà.

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
Més informació: Situació

Situació

Situat al Monestir de Sant Pere de Rodes de El Port de la Selva, Vilajuïga (Alt Empordà, Girona, Catalunya), monestir benedictí romànic, el més emblemàtic de l'Empordà. És un conjunt monàstic de grans dimensions, format per l’església, el claustre i les diverses dependències monàstiques disposades al seu voltant.

 

Restaurant amb encant ...

L'idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Rodes el Port de la Selva a Girona, Alt Empordà, disposa d'un restaurant molt consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

El restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes del Port de la Selva i Vilajuïga obre tots els dies i ofereix servei de menjars i també servei de bar per a tots aquells visitants del monestir. A la nit, el restaurant Sant Pere de Rodes el Port de la Selva obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l'estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts.

Al Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes al Port de la Selva, Alt Empordà, Girona, Catalunya, s'ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes de Km0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d'Origen Empordà.

Situat en un lloc privilegiat de la Costa Brava (Alt Empordà, Girona, Catalunya). A prop de les poblacions de Vilajuïga, Castelló d'Empúries, el Port de la Selva, Colera, Pau, Garriguella, Roses, Llançà, Portbou, a 1 hora de Perpinyà, 22 km del Museu Dalí de Figueres, a 15 km de la casa museu Salvador Dalí de Portlligat a Cadaqués (Alt Empordà, Girona), i a 2 hores de Barcelona.

Busca el telèfon o mapa de situació al nostre web www.restaurantsantperederodes.cat  i per a reserves truca al número de telèfon 0034 610 310 073 o al correu info@restaurantsantperederodes.cat

restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
  • Obert de dimarts a diumenge: Dinars de 12.30 a 16h / Servei de Bar: de 10h a 19h
  • A la nit obert per a festes particulars prèviament encarregades
  • Juliol i agost, obert a les nits els dies de concerts
  • Reserves al telèfon: 610 310 073
Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
17489 El Port de la Selva | Girona, Alt Empordà
 
Telèfon: 0034 972 19 42 33
Reserves: 0034 610 310 073
 

SEGUEIX-NOS!

facebook