Qui Som?

Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes

L’idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Roda disposa d’un restaurant molt consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

El restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes obre tots els dies i serveix dinars de 12:30 a 15.30h. Pel que fa a les nits, el restaurant obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l’estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts. És en aquests mesos, quan es concentren la major part de concerts de música clàssica, amb el piano com a principal protagonista. En total, cada any, es realitzen aproximadament uns 15 concerts.

Al Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes s’ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes de Km 0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d’Origen Empordà.

Durant la primavera de 2016, s’ha iniciat unes visites guiades al monestir, en què el vi té molt protagonisme. En aquestes caminades es parlen dels aspectes més importants d’aquesta beguda, i acaben amb un petit maridatge que es fa al restaurant.

En definitiva: vistes privilegiades, qualitat-preu garantida, visites guiades amb maridatges, concerts de música clàssica, productes gastronòmics de proximitat. Què més es pot demanar?

Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant Sant Pere de Rodes

OBRIM EL 5 DE MARÇ!!!